Kuglanje SB

Danas su se odigrali polufinalni susreti u NBC Pokalu.

Kod žena su finale izborili njemački klubovi KC Schrezheim i KV 1996 Liedolsheim e.v., dok su kod muškaraca to učinili njemački SKK Chambtalkegler Raindorf i mađarski Zalaegerszegi TK.

U prvom ženskom polufinalu Schrezheim je od samog početka vodio protiv Calcit Kamnika i do kraja povećavao prednost u čunjevima, dok je u drugom polufinalu Liedolsheim također otpočetka stvorio određenu prednost u čunjevima, koja se na kraju 3. seta 3. bloka doduše spustila na samo plus 10, ali Splićanke nisu izdržale pritisak i Njemice su se plasirale u finale.

U muškoj konkurenciji slovenski Calcit Kamnik je poveo 2:0 i ostao na tome, dok je njemački Raindorf osvojio sva 4  pojedinačna poena i čunjeve. U drugom polufinalu rezultat od 7:1 ne odaje napetost koja je trajala kroz cijeli meč. Naime, srbijanski Metalac Gornji Milanovac je u svakom od 5 pojedinačnih poena bio blizu osvajanja tog poena, ali jednostavno nisu imali dovoljno smirenosti i sigurnosti za prolazak u finale, u koje je pak zasluženo prošao mađarski Zalaegerszegi.

Raspored posljednjeg finalnog dana NBC Pokala:

5.10.2019.

8 sati

Utakmice za 3. mjesto

staze 1-4 Ž

ŽKK Calcit Kamnik - ŽKK Split

staze 5 - 8 M

KK Calcit Kamnik - KK Metalac Gornji Milanovac

12 sati

Finale Ž

staze 1-4 

KC Schrezheim - KV 1996 Liedolsheim e.v.

Finale M

staze 5-8

SKK Chambtalkegler Raindorf - Zalaegerszegi TK.


Molimo prijavite se prije komentiranja
Nemate profil? Registrirajte se ovdje

Korisnik:

Lozinka:

Zapamti me:Powered by N-13 News