Kuglanje SB

Završile su trodnevne kvalifikacije NBC Pokala, u ženskoj i muškoj konkurenciji, koje su se održale na kuglani Vijuš.

U polufinale su se u ženskoj konkurenciji plasirali: ŽKK Split (CRO), KC Schrezheim (GER), KK Calcit Kamnik (SLO) i KV 1996 Liedolsheim e.v. (GER), dok su kod muških ekipa to učinili: Zalaegerszegi TK (HUN), SKK Chambtalkegler Raindorf (GER), KK Calcit Kamnik (SLO) i KK Metalac Gornji Milanovac (SRB).

Tako će sutra od 10 h na stazama 1 do 4, u borbu za polufinale krenuti ekipa Raindorfa i Calcit Kamnika, dok će u isto vrijeme na stazama 5 do 8 to učiniti Schrezheim i Calcit Kamnik, dok će se drugi finalist tražiti od 14 sati između Zalaegerszegija i Metalca (staze 1-4), te između Splita i Liedolsheima (staze 5-8).

Druge naše predstavnice SKK Podravka (Koprivnica) su na kraju bile 5. u kvalifikacijama, kao i KSK Grmoščica, kojoj je za 18 čunjeva izmaklo polufinale, dok je KK Osijek malo razočarao s 12. mjestom.

Hvala svima igračima, klubovima, i navijačima na odličnoj atmosferi koju kuglana Vijuš dosad nije doživjela, te očekujemo istu, ako ne i jaču podršku u sljedeća dva završna dana NBC Pokala.


Molimo prijavite se prije komentiranja
Nemate profil? Registrirajte se ovdje

Korisnik:

Lozinka:

Zapamti me:Powered by N-13 News